Побудова в Україні національної інноваційної мережі у сфері трансферу технологій - Лисенко, В.С.; Єгоров, С.О. (Математичні машини і системи, 2010)
У статті розглядаються питання побудови національних інноваційних мереж на базі сучасних моделей інноваційного процесу. Визначені принципи формування інноваційних мереж міждержавного, національного, регіонального та галузевого рівнів. Матеріал статті супроводжується прикладом побудови в Україні національної мережі трансферу технологій NTTN. В статье рассматриваются вопросы построения национальных инновационных сетей на базе современных моделей инновационного процесса. Определены принципы формирования инновационных сетей межгосударственного, национального, регионального и отраслевого уровней. Материал статьи сопровождается примером построения в Украине национальной сети трансфера технологий NTTN. In the article the questions of construction of national innovative networks are examined on the base of modern models of innovative process. Principles forming innovative networks of intergovernmental, national, regional and of a particular branch level are determined. Material of the article is accompanied by the example of construction in Ukraine of the national network of transfer of technologies of NTTN.