Еластази за умов штучного гіпометаболічного стану - Самохіна, Л.М. (Досягнення біології та медицини, 2009)
Розвиток штучного гіпометаболічного стану у дорослих хом’яків-самців згідно зметодомАнджуса — Бахметьєва — Джайя приводить до змін активності еластаз, які не
повністю нормалізуються на етапі відновлення. The artificial hypometabolic state development at adult
hamsters-males causes changes of elastases activities, which
are not fully normalized on the restorations.