Вікові особливості поліморфізму генів глутатіон-S-трансфераз М1 і Т1 у мешканців Одеської області - Сметюк, О.О.; Чеснокова, М.М.; Бажора, Ю.І. (Досягнення біології та медицини, 2009)
У роботі наведені результати частоти, з якою виявляються делеції генів глутатіон-S-трансфераз М1 (GSTМ1) і Т1 (GSTT1) у різних вікових групах мешканців Одеської області. Встановлено, що в старшій віковій групі (65 років і більше) зі збільшенням віку частота делеції GSTT1 суттєво змінюється. The work expounds the investigation results of deletion frequency of glutation-S-transferases M1 (GSTМ1) and Т1 (GSTT1) that is met in habitants of Odessa region. The deletion frequency of GSTT1 in the group of elderly people (65 years and more) was determined to change significantly simultaneously with the increase of age.