Організація практики студентів з розділу «Догляд за хворими» з позиції Болонської декларації - Платонова, О.М.; Бабій, І.Л. (Досягнення біології та медицини, 2011)
У роботі наведено досвід співробітників кафедри пропедевтики педіатрії щодо організації практики студентів
з розділу «Догляд за хворими» з урахуванням рекомендацій Болонської декларації. Відзначено позитивні сторони цього процесу, виділено існуючі труднощі. This paper presents the experience of the staff Pediatrics
Propedeutics Department for the practice of students from
the section “The Care of Patients” with the recommendations
of the Bologna Declaration. The positive aspects reformation of this process, were emphasized, the existing difficulties were marked out.