Гепатопротекторні властивості нової комплексної сполуки германіюз купрумом (медгерму) при експериментальному токсичному гепатиті - Тимчишин, О.Л.; Кресюн, В.Й.; Годован, В.В.; Даниленко, А.І. (Досягнення біології та медицини, 2011)
На моделі експериментального токсичного гепатиту встановлено, що профілактично-курсове застосування медгерму підвищує толерантність щурів до гепатотоксину та забезпечує більш сприятливий перебіг патологічного процесу, ніж референс-препарат. It is established on the model of experimental toxic hepatitis that preventive course application of medgerm increases tolerance of rats to hepatotoxin and provides more favorable course of pathological process than reference-preparation.