Структурні особливості емалі та дентину зубів людини у віковому аспекті - Забуга, Ю.І.; Струк, В.І.; Біда, О.В. (Досягнення біології та медицини, 2012)
У статті наведені результати електронно-мікроскопічного дослідження структури емалі та дентину зубів у віковому аспекті. Виявлені вікові особливості структури емалі
та дентину коронкової частини зубів. The article presents the results of experimental investigation of the structure of enamel and dentin of teeth in the age
aspect. There are established age-related features of the structure of enamel and dentin of the tooth crown.