Імітація як головна проблема зовнішньої політики України - Будкін, В.С. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті розглядається імітаційний характер зовнішньополітичної діяльності України
на основних етапах її незалежного розвитку. Підкреслюється негативний вплив цього
фактору на відносини з основними партнерами на світовій арені. В статье рассматривается имитационный характер внешнеполитической деятельности Украины на основных этапах ее независимого развития. Подчеркивается отрицательное воздействие этого фактора на отношения с основными партнерами на мировой арене. In the article the author outlines imitation as the feature of foreign policy of Ukraine during the main stages of its development since independence. He underlines negative influence of this factor over relations with main partners on the world stage.