Система прийняття рішень щодо управління персоналом великих підприємств готельного господарства - Лобанова, В.А. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті запропоновано новий методологічний підхід до реалізації економічного механізму формування та управління персоналом підприємств готельного господарства на основі класичних задач дослідження операцій і
систем управління. В статье предложен новый методологический подход к реализации экономического механизма формирования и управления персоналом предприятий гостиничного хозяйства на основе классических задач
исследования операций и систем управления. In the article the new methodological approach to realization of the economic mechanism of formation and management of the personnel of the enterprises of a hotel
industry is offered on the basis of the classical tasks of
operations and control systems research.