Дiагностика науково-технiчного потенцiалу Автономної Республiки Крим як ресурсного фактора iнновацiйного розвитку пiдприємств - Абiбуллаєв, М. (Сiверянський лiтопис, 2007)
Метою статті є дослідження стану науково-технічної діяльності в Криму й рівня розвитку персоналу підприємств, зокрема наукових кадрів, а також характеристик освіти працівників промислових підприємств, підготовку кадрів через установи освіти, підвищення їх кваліфікації, навчання й перенавчання.