Фінансове забезпечення розвитку трудового потенціалу просторових форм організації українського суспільства - Чорний, Р.С.; Румянцева, Г.І. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
Розкрито теоретичні засади фінансового забезпечення розвитку трудового потенціалу як сукупності джерел,
форм, методів і способів формування доходів економічно активного населення з метою забезпечення його
життєдіяльності; конкретизовано доходи та видатки трудових ресурсів. Раскрыты теоретические основы финансового
обеспечения развития трудового потенциала как совокупности источников, форм, методов и способов
формирования доходов экономически активного населения с целью обеспечения его жизнедеятельности;
конкретизированы доходы и расходы трудовых ресурсов. The theoretical basis of the financial ensuring of the
development of labor potential as the complex of springs,
forms, methods and ways to form the profits of the economically active population with the purpose of ensuring
his vitality; the profits and the expenditures of the labor
resources are specified.