Логістика як засіб виживання будівельного підприємства в сучасних економічних умовах - Поповиченко, І.В. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті аналізуються передумови, переваги та обмеження використання концепції логістики в діяльності підприємств будівельної галузі в сучасних економічних умовах. Визначено об’єктивні та суб’єктивні фактори, які гальмують використання логістичних підходів в управлінні виробничо-господарською діяльністю будівельної організації. В статье анализируются предпосылки, преимущества и ограничения использования концепции логистики в деятельности предприятий строительной отрасли в современных экономических условиях. Определены объективные и субъективные факторы, тормозящие использование логистических подходов в управлении производственно-хозяйственной деятельностью строительной организации. The article examines the preconditions, advantages and limitations of use of the concept of logistics in construction enterprises in the mo-Contemporary economic terms objective and subjective factors that impede the use of logistics management approaches of industrial and business activity construction organization.