Шихуцькi за «Любецьким синодиком» - Горобець, С. (Сiверянський лiтопис, 2007)
На одному з аркушів «Любецького синодика» записаний рід хорунжого полкової артилерії Якова Шихуцького. Шихуцькі - одна з типовнх для Чернігівщини козацько-старшинських родин середньої руки, яка мешкала на території Роїщенської (або Ройської. як її називали у давнину) сотні, в селі Петрушині.