Сучасний стан ринку банківських кредитів в Україні - Жукова, Н.К.; Зражевська, Н.В. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті досліджено загальні закономірності розвитку ринку банківських кредитів України в сучасних
умовах. Здійснено комплексний аналіз стану банківського кредитування у вітчизняній економіці. Запропоновано напрями підвищення ефективності системи банківського кредитування в Україні. В статье исследованы общие закономерности
развития рынка банковских кредитов Украины в
современных условиях. Осуществлен комплексный анализ состояния банковского кредитования
в отечественной экономике. Предложены направления повышения эффективности системы банковского кредитования в Украине. In the article the general laws of the market of bank
loans in Ukraine nowadays. The comprehensive analysis of bank lending in the domestic economy. The ways
of improving the effectiveness of bank lending in
Ukraine.