Ефективність використання комп’ютерних систем бухгалтерського обліку на підприємствах - Скопень, М.М.; Говоруха, І.А. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті запропоновано новий методологічний підхід до оцінки та аналізу економічної ефективності
впровадження і використання комп’ютерних систем бухгалтерського обліку на прикладі підприємств
туристичної сфери. В статье предложен новый методологический
подход к оценке и анализу экономической эффективности внедрения и использования компьютерных систем бухгалтерского учета на примере предприятий туристической сферы. In the article is offered a new methodological
approach for estimation and analysis of economic efficiency of introduction and use of the computer systems
of record-keeping on the example of enterprises of
tourism sphere.