Економічні засади відтворення водних живих ресурсів - Вдовенко, Н.М. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
Висвітлено ключові питання державного регулювання відтворення водних живих
ресурсів. Розкрито механізм комплексної дії риборесурсного циклу з урахуванням
структури аквакультури. Проаналізовано економічні проблеми проведення
селекційно-племінної роботи в рибництві. Освещены ключевые вопросы государственного регулирования воспроизводства водных живых
ресурсов. Раскрыт механизм комплексного действия рыборесурсного цикла с учетом структуры аквакультуры. Проанализированы экономические
проблемы проведения селекционно-племенной
работы. The article is devoted the main questions by government intervention in reproduction water living
resources. Modern machinery of complex activity of
environmental resources cycle with the regard for
aquaculture is exposing. The main economic problems
of selection and pedigree work are analyzed.