Кредитно-інвестиційний портфель банків та його вплив на фінансування інвестиційних проектів в Україні - Ляхова, О.О.; Шокало, Т.П. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
Автори статті досліджують проблеми формування банківського кредитно-інвестиційного портфелю в
Україні. З цією метою проаналізовано стан банківського кредитно-інвестиційного портфелю в Україні та
досліджено його вплив на фінансування інвестиційних проектів. Авторы статьи исследуют проблемы формирования банковского кредитно-инвестиционного
портфеля в Украине. С этой целью проанализировано состояние банковского кредитно-инвестиционного портфеля в Украине и исследовано его
влияние на финансирование инвестиционных проектов. The problems of building bank loan-investment
portfolio in Ukraine are researched by authors.The condition of the bank portfolio state in Ukraine and its
influence financial investment projects are analyzed.