Українська інтелектуальна думка в історично-політологічному часописі «Нова Україна» (Краків – Перемишль) - Мокляк, Я. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
Журнал «Нова Україна» видає Інститут історії Ягеллонського університету та Інститут міжнародних
відносин у Перемишлі. Цей журнал просуває в Польщі найважливіші події українського інтелектуального
співтовариства, у ньому публікуються праці відомих дослідників і молодих дипломованих фахівців. У
журналі порушуються актуальні проблеми історичних, політичних, соціологічних та інших наук. Журнал «Новая Украина» издает Институт истории Ягеллонского университета и Институт международных отношений в Перемышле. Этот журнал
продвигает в Польше важнейшие события украинского интеллектуального сообщества,в нем публикуются труды известных исследователей и молодых дипломированных специалистов. В журнале
поднимаются актуальные проблемы исторических, политических, социологических и других наук. «New Ukraine» is issued by the Institute of History
at the Jagiellonian University and the Institute of
International Relations in Przemysl. This magazine promotes the latest developments of the Ukrainian intellectual thought in Poland - publishes articles renowned
researchers and young graduates. Take the historic
themes, political science, sociology and others.