«На полi українознавства я рядовий трудiвник» - Баран, Є. (Сiверянський лiтопис, 2007)
Рецеензія на книгу: Петро Рогач. Рядки за рядками, літа за літами... Про те, що було дороге й незабутнє: Статті. Дослідження. Спогади. - Полтава: «Верстка», 2005. - 640 с.