Чи можуть бути лицарi другого сорту? - Кухарук, О. (Сiверянський лiтопис, 2007)
Рецеензія на книгу: Олексій Сокирко. Лицарі другого сорту. Наймане військо Лівобережної Гетьманщини 1669-1726: Наукове видання. - К.: Темпора, 2006. - 280 с.: іл.