До питання про періодизацію українського архівознавства - Матяш, І.Б. (Сумський історико-архівний журнал, 2008)
Розглядається питання періодізації української архівної науки, аналізуються
процес становлення та особливості її розвитку на кожному конкретному етапі. There is viewed the question of the periodization of the Ukrainian archival science, there
are analyzed the process of formation and features of its development at each concrete stage.