Інституціональні фактори економічного зростання в сучасних умовах - Колодрубська, Н.В. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті розглянуто фактори впливу на поведінку господарюючих суб’єктів в умовах розвитку ринкової економіки. Особлива увага приділяється інституціональним факторам економічного зростання. В статье рассмотрены факторы влияния на поведение хозяйствующих субъектов в условиях развития рыночной экономики. Особое внимание уделяется институциональным факторам экономического роста. In the article the factors of influence on the conduct of being in charge subjects are considered in the conditions of development of market economy.The special attention is spared the institutional factors of the economy growing.