Оцінка роботи викладача як елемент системи забезпечення якості вищої освіти - Козак, О.М. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті проаналізовано вітчизняні та зарубіжні підходи до оцінки ефективності діяльності викладацького складу вищих навчальних закладів. Запропоновано кілька методичних підходів оцінки результативності діяльності викладача вищої школи. В статье проанализированы отечественные и зарубежные подходы к оценке эффективности деятельности преподавательского состава высших учебных заведений. Предложено несколько методических подходов оценки результативности деятельности преподавателя высшей школы. Analysis of domestic and foreign approach to an evaluation of efficiency of higher education faculty lecturers’ work is given in the article. Several methodical approaches are offered to estimate the effectiveness of higher school teacher activity.