Загрози економічній безпеці України в контексті викликів глобалізації - Мартиненко, В.В. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті розглянуто та проаналізовано загрози економічній безпеці України в умовах глобалізації світової економіки, представлено характеристику і прояв цих загроз. В статье рассмотрены и проанализированы угрозы экономической безопасности Украины в условиях глобализации мировой экономики, представлена характеристика и проявления этих угроз. The article examines and analyzes threats to the economic security of Ukraine, in conditions of globalizing of the world economy and represents characteristic of their display.