Напрями оптимізації джерел фінансування малобюджетних інвестиційних проектів - Стефанович, Є.А. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
Стаття присвячена проблемам фінансування малобюджетних інвестиційних проектів. Визначено критерії та обгрунтовано напрями оптимізації фінансування малобюджетних інвестиційних проектів. Статья посвящена проблемам финансирования малобюджетных инвестиционных проектов. Определены критерии и обоснованы направления оптимизации финансирования малобюджетных инвестиционных проектов. The article is sanctified to the problems of financing of little budgetary investment projects. Criteria and directions of optimization of financing of little budgetary investment projects are determined.