Механізм функціонування інвестиційних банків в Україні - Пантелєєв, В.П.; Микова, М.С. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті розглядаються основні передумови, проблеми створення та механізм функціонування інвестиційних банків в Україні. В статье рассматриваются основные предпосылки, проблемы создания и механизм функционирования инвестиционных банков в Украине. The article is devoted to the research of the basic preconditions, problems of creation and the mechanism of functioning of investment banks in Ukraine.