Концептуалізація демократії - Латигіна, Н.А (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті охарактеризовано основні теоретичні концепції демократії; проаналізовано можливості застосування концепцій демократії в політичному житті держави. В статье охарактеризованы основные теоретические концепции демократии; проанализированы возможности использования концепций демократии в политической жизни общества. The article characterizes the main theoretical concepts of democracy; it analyzes possibilities of usage of the concepts of democracy in political life of the state.