Антимосковські заворушення в Недригайлові 1668 р. (за матеріалами зміївського архіву Філарета Гумілевського) - Корнієнко, О.М. (Сумський історико-архівний журнал, 2008)
На основі матеріалів зміївського архіву, відтворених Філаретом Гумілевським,
здійснено спробу реконструювати події, пов’язані з антимосковським виступом
Сумського полку у м.Недригайлів у 1668 р. On the basis of materials of the archive of Zmyiv, recreated by Philaret Gumilevsky,
there is made attempt to reconstruct the events connected with the Antimoscow statement of
the Sumy regiment in Nedrigaylov in 1668.