Листування Івана Мірного з Олександром Олесем (до 130-ліття від дня народження поета) - Смєхова, Т.А.; Власенко, В.М. (Сумський історико-архівний журнал, 2008)
Вперше публікуються листи громадсько-політичного діяча І. Мірного до поета О. Олеся. For the first time there are published the letters of statesman I. Mirny to the poet O. Oles’.