“Жду Вас, зная ежегодный Ваш приезд в свой уголок”. Листи художника Костянтина Власовського до Миколи Сумцова - Побожій, С.І. (Сумський історико-архівний журнал, 2008)
Публікація двох листів К. Власовського до відомого етнографа М. Сумцова дозволяє розширити знання про коло інтересів художника та показує небайдужість митця до проблеми збереження пам’яток старовини на Слобожанщині. The publication of two letters of K. Vlasovsky to famous ethnographer M. Sumtsov allows to expand knowledge about a circle of interests of the artist and shows unindifference of the artist to problems of preservation of monuments of an antiquity in Slobozhanschyna.