До біографії та епістолярної спадщини М.М. Бакая - Старикова, Г.М. (Сумський історико-архівний журнал, 2008)
Вперше друкуються листи М.М. Бакая до Д.І. Багалія, що висвітлюють питання громадського життя та стану освіти Сибіру наприкінці ХІХ - на початку ХХ ст. For the first time there are published letters of M.M. Bakay to D.I. Bahaliy which cover the questions of a public life and a condition of education of Siberia in the end of the XIX - in the beginning of the ХХ сent.