Львівський процес ОУН 1936 р. у рецепції газети “Новий час” - Цецик, Я.П. (Сумський історико-архівний журнал, 2008)
За матеріалами газети “Новий час” розглядаються судовий процес 1936 р.
проти керівництва ОУН на західноукраїнських землях та його наслідки для українського
національно-визвольного руху. On the materials of “New time” newspaper there are viewed the litigation in 1936
against management of OUN on the West Ukrainian earthes and its consequences for the
Ukrainian national-liberation movement.