Особливості використання обліково-статистичних документів XVI - початку XVIII ст. - Лобко, Н.В. (Сумський історико-архівний журнал, 2008)
Розглянуто питання використання обліково-статистичних матеріалів в
генеалогічних дослідженнях, охарактеризовано інформаційний потенціал таких
джерел, як люстрації, Реєстр Війська Запорізького, присяжні книги, компоти, ревізії
козацьких полків, та з’ясовано їх значення для генеалогічного дослідження. It is considered a question of use of registration-statistical materials in genealogical
researches, it is characterised information potential of such sources as lustracii, the Register
of the Army Zaporozhye, jury books, compotes, audits of cossaks regiments and their value
for genealogical research is found out.