Філософські і релігійні традиції Чернігово-Сіверщини - Довбня, В. (Сiверянський лiтопис, 2007)
Рецензія на книгу С. Мащенка “Любов до мудрості і віра. Вибрані статті з історії вітчизняної філософії та релігії”, — Чернігів: РВК “Деснянська правда", 2006. - 176 с. Тираж 500 прим.