Теоретичні основи формування економічної безпеки підприємств - Шкарлет, С. (Сiверянський лiтопис, 2007)
Метою цієї статті є комплексне дослідження ролі, місця, сутності, нормативного статусу та теоретичних основ формування економічної безпеки підприємств.