Становище аграрного сектору економіки військової зони України впродовж 1941/42 господарського року - Власенко, С.І. (Сумський історико-архівний журнал, 2009)
Стаття присвячена дослідженню політики нацистської Німеччини у сільському господарстві окупованих областей України, які впродовж 1941-1943 рр. перебували під управлінням вермахту. На базі широкого кола документальних матеріалів простежено особливості аграрної політики нацистів у регіоні в 1941/42 господарському році. Статья посвящена исследованию политики нацистской Германии в сельском хозяйстве оккупированных областей Украины, которые на протяжении 1941-1943 гг. пребывали под управлением вермахта. На широкой документальной базе прослеживаются особенности аграрной политики нацистов в регионе в 1941/42 хозяйственном году. The article with a study of the agrarian policy of the Nazis Germany in the occupied regions of Ukraine that period of 1941-1943 were guided by the Vermacht. On the basis of a large amount of documentary materials a traced peculiar features of the agrarian policy of the Nazis in the region that period of 1941/42.