Фонд К.Й.Новик інституту архівознавства Національної бібліотеки України імені В.І.Вернадського: структура та склад документів - Шихненко, І.М. (Сумський історико-архівний журнал, 2009)
У роботі розглядаються та аналізуються основні групи й види документів
архівного фонду видатного палеоботаніка і геолога, члена-кореспондента АН УРСР
Катерини Йосипівни Новик. В работе рассматриваются и анализируются основные группы и виды
документов архивного фонда известного палеоботаника и геолога, члена-
корреспондента АН УССР Екатерины Иосифовны Новик. The main groups and types of documents contained in the archive fund of a noted
paleobotanic and geologist, Corresponding Member of Academy of Sciences of Ukraine,
Katherine Josephivna Novyk are described in this research paper.