“Переконаний в тому, що правда вище всього” (Олександр Олесь і паризький тижневик “Тризуб”: листування) - Власенко, В.М. (Сумський історико-архівний журнал, 2009)
У публікації подано листування Олександра Олеся, українського літератора, з
редакцією тижневика “Тризуб”, в якому йдеться про фейлетони поета. В публикации подается переписка Александра Олеся, украинского литератора,
с редакцией еженедельника “Тризуб”, в которой идет речь о фельетонах поэта. The publication provides information on Olexander Oles’s correspondence with the
editorial staff of Paris weekly “Trident”. The correspondence deals mainly with the poet’s
feuilletons.