Джерела до історії Української революції: листи Сергія Єфремова до Євгена Чикаленка. 1917 рік - Старовойтенко, І.М. (Сумський історико-архівний журнал, 2009)
У публікації подані листи українського політика доби Центральної Ради С.Єфремова до відомого громадського діяча Є.Чикаленка. У них відображені окремі важливі події та ставлення до них автора листів. Ключові слова: революція, уряд, Центральна Рада, Універсал. В статье представлены письма украинского политика времен Центарльной Рады С.Ефремова к известному общественному деятелю Е.Чикаленку. В них описаны отдельные важные события и отношение к ним автора писем. Ключевые слова: революция, правительство, Центральная Рада, Универсал. The letters of the Ukrainian politician S.Efremov to the well known public figure E.Chykalenko in the period of Centralna Rada are given in the article. Several important political events ant the authors attitude to them are shown. Key words: revolution, government, Centralna Rada, universal.