Роздрібні ціни приватного ринку України в роки непу - Ямполець, П. (Сiверянський лiтопис, 2007)
На основі вивчення і узагальнення архівних джерел, статистичних та наукових публікацій здійснено комплексний динамічний аналіз зрушень у рівні роздрібних цін на основні продукти та товари широкого вжитку, а також послуги, що входять до складу бюджетного набору і звідси зумовлюють вартість життя населення.