Мариніна і Донцова відпочивають... - Маджуга, Я. (Сiверянський лiтопис, 2007)
Рецензія на книгу: Дзюба С. Тато у декретній відпустці: Дивовижні люди. Неймовірні історії, які відбуваються насправді. - Ніжин: Аспект-Поліграф, 2007