Фелікс Потоцький: штрихи до портрета - Чубіна, Т. (Сiверянський лiтопис, 2007)
Відомий і цікавий рід Потоцьких герба Пилява, один з найпотужніших в Речі Посполитій, відіграв велику роль у політичному, воєнному, соціально-економічному та культурному житті багатьох європейських держав. Тому мета даної статті - розкрити сторінки життя Фелікса Казимира Потоцького, одного з представників цього знатного польського роду.