Якісні аспекти інформаційного забезпечення економіки, заснованої на знаннях, інформаційними суб’єктами кластерів - Іванова, В.В. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
Розглянуто вимоги до якості інформаційного забезпечення економіки (як процесу і як ресурсу) та можливість задоволення їх завдяки організації інформаційного забезпечення інформаційними суб’єктами кластерів,
запропоновано використання комплексного підходу до забезпечення інформацією, розроблено оптимізаційну
модель оперативності здійснення процесу інформаційного забезпечення. Рассмотрены требования к качеству информационного обеспечения экономики (как процесса и как
ресурса) и возможность удовлетворения их благодаря
организации информационного обеспечения информационными субъектами кластеров, предложено использование комплексного похода к обеспечению информацией, разработана оптимизационная модель
оперативности осуществления процесса информационного обеспечения. The requirements for a quality of the supply with information of the economy (as a separate process and
resource) and the ability to comply them through the organization of the supply with information by informational
entities of clusters are considered, the use of integrated
approach to provide information is offered, optimization
model of process responsiveness of the supply with information was developed.