Особливості територіальної організації влади Львівської області - Верещук, І.А. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті розглянуто основні проблеми територіальної організації влади Львівської
області та визначено особливості розвитку територій, які необхідно врахувати під час
процесу реформування адміністративно-територіального устрою країни і регіону. В статье рассмотрены основные проблемы территориальной организации власти Львовской области и
определены особенности развития территорий, которые необходимо учесть в процессе реформирования
административно-территориального устройства страны и региона. In the article the basic problems of territorial organiza-
tion of authority in Lviv Region are considered and author
determined the special features of development of territories that should be taken into account during the process
of reformation of administrative and territorial structure of
the country and the region.