Система моніторингу інвестиційної активності в економіці міста - Чаргазія, Т.З. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
Обґрунтовано необхідність створення системи моніторингу інвестиційної активності
в економіці міста. Проаналізовано можливі рівні, способи, напрями та систему показників проведення моніторингу інвестиційної активності в економіці міста. Здійснено оцінку результатів моніторингу інвестиційної активності районів та видів діяльності міста Макіївка. Розглянуто інструменти поширення
результатів моніторингу. Обоснована необходимость создания системы мониторинга инвестиционной активности в экономике
города. Проанализированы возможные уровни, способы, направления и система показателей проведения
мониторинга инвестиционной активности в экономике города. Осуществлена оценка результатов мониторинга инвестиционной активности районов и видов
деятельности города Макеевка. Рассмотрены инструменты распространения результатов мониторинга. The necessity of creating a system for monitoring
investment activity in the economy of the city is stated. The
possible level, methods, directions and a system of indicators for monitoring investment activity in the economy of
the city are analyzed. The estimation of results of investment activity monitoring of city districts and by activities at
Makeyevka. were done. The tools of monitoring results dissemination are considered.