Економічна освіта як необхідна умова для впровадження в Україні інноваційної моделі розвитку - Єфремов, В.В. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті проаналізовано причини повільного реформування господарської системи України; обґрунтовано необхідність формування нового економічного мислення, завдяки чому влада при проведенні економічних реформ
дістане підтримку населення; запропоновано конкретні кроки для підвищення ролі економічних знань. В статье проанализированы причины медленного
реформирования хозяйственной системы Украины;
обоснована необходимость формирования нового
экономического мышления, благодаря чему власть
при проведении экономических реформ получит поддержку населения; предложены конкретные шаги по
повышению роли экономических знаний. The author analyses the reasons of slow reforming the
Ukrainian economic system. He substantiates the necessity
of new economic thinking owing to which the authority will
get the population’s support carrying out the economic
reforms. The author proposes some concrete steps for
increasing the role of economic knowledge.