Глобальні чинники розвитку потенціалу світової транспортної системи - Захарова, О.В. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті досліджено особливості розвитку потенціалу світової транспортної системи на сучасному етапі. Окрему увагу приділено оцінці впливу глобальних чинників на розвиток світового транспорту. В статье исследуются особенности развития потенциала мировой транспортной системы. Отдельное
внимание уделено оценке влияния глобальных факторов на развитие мирового транспорта The features of the potential development of the world
transport system are researched in the articles. Special
attention is paid to assessing the impact of global factors
on the world transport development.