Створення інтегрованих регіональних енергоринків в умовах розвитку глобалізації - Мітюшкіна, Х.С. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті досліджено особливості формування регіональних ринків, зокрема енергетичних; запропоновано та обґрунтовано механізм створення європейського регіонального
енергоринку. В статье исследованы особенности формирования
региональных рынков, в частности энергетических;
предложен и обоснован механизм создания европейского регионального энергорынка. The features of regional markets forming, in particular
energy markets are investigated in the article; the mechanism of the European regional energy market creation is
offered and grounded.