Стратегічні напрями державної політики розвитку акціонерного сектору національної економіки України - Шаповалов, В.О. (2011)
У статті розглянуто особливості державного регулювання у сфері акціонерних
відносин. Запропоновано нову концептуальну модель державної політики з розвитку
акціонерного сектору національної економіки України. В статье рассмотрены особенности государственного регулирования в сфере акционерных отношений.
Предложена новая концептуальная модель государственной политики по развитию акционерного сектора
национальной экономики Украины. In the article the features of government control in the
sphere of joint-stock relations are considered.The new conceptual model of public policy from development of jointstock sector of national economy of Ukraine is offered.