Вплив новітніх комунікаційних інтернет-мереж на розвиток публічної сфери політики - Третяк, О.А. (2011)
У статті розглянуто принципові можливості розгортання публічної політичної активності за допомогою новітніх засобів комунікації. Досліджено специфіку використання
соціальних комунікаційних мереж у політичній діяльності в сучасній Україні. Оцінено
вплив комунікаційних мереж на розбудову публічної сфери порівняно із традиційними ЗМІ. В статье рассмотрены принципиальные возможности развертывания публичной политической активности с помощью новейших средств коммуникации.
Изучена специфика использования социальных коммуникационных сетей в политической деятельности в
современной Украине. Оценено влияние коммуникационных сетей на развитие публичной сферы по сравнению с традиционными СМИ. The article considers the fundamental possibility of initiating a public political activity with the latest communication tools.We study the specificity of social communication networks in the political process in modern Ukraine.
The influence of communication networks for the development of the public sphere in comparison to traditional
media.