“Страсть к поездкам по деревням Малороссии”. Спогади про Петра Левченка як матеріал до біографії художника - Побожій, С.І. (Сумський історико-архівний журнал, 2010)
У публікації подано архівний документ, автором якого є рідна сестра відомого
українського художника-пейзажиста П.Левченка. В ньому подані маловідомі факти
життєвого шляху митця. В публикации подан архивный документ, автором которого является родная
сестра известного украинского художника-пейзажиста П.Левченко. В нем поданы
малоизвестные факты жизненного пути творца. The archive document written by the sister of a famous Ukrainian landscape painter
P.Levchenko is considered in the publication. Little known facts about the artist’s course of
life are revealed in the article.